Adopteer een boom

Liefhebbers kunnen bij Kinderspeelboerderij ’t Bukske in Valkenburg een boom adopteren. Bijvoorbeeld om een geboorte of huwelijk te vieren, dan wel om een jubileum luister bij te zetten of een overledene te gedenken. Ook als school, bedrijf of politieke partij is het een mooi gebaar om een boom te adopteren.

Er worden bij ‘t Bukske op het gehele terrein maar liefst rond de 30 verschillende nieuwe bomen geplant. Bij iedere boom wordt een bordje geplaatst met eigen tekst en de naam van u of uw organisatie. ‘t Bukske garandeert de verzorging en het onderhoud van de boom.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen om zich te oriënteren over de mogelijkheden en advies krijgen waar, wanneer een nieuwe boom geplant gaat worden. Inmiddels zijn het afgelopen jaar al zo’n 15 bomen geplant en deze kunnen al worden geadopteerd. Voor nieuwe bomen, maar ook bestaande oudere zijn er verschillende opties mogelijk.

Je kunt ook bomenvriend van ’t Bukske worden voor het eenmalig bedrag van €50,-, Je naam wordt dan vermeld op de muur met bomenvrienden. Tevens ontvang je een certificaat en jaarlijks een uitnodiging voor de nationale boomfeestdag met een gratis kop koffie. Een boom adopteren helemaal voor jezelf inclusief, planten, potgrond, afrastering, naambordje, certificaat en jaarlijks gratis bezoek met kop koffie kost eenmalig totaal €160,-. Je zou ook voor de helft €80,- met iemand een boom kunnen delen.

Wil je ‘t Bukske helpen met een vrije donatie? Volg dan deze link.

Geplaatst in bomenvrienden op May 24, 2021