Onze activiteiten

Adopteer een boom

Liefhebbers kunnen bij Kinderspeelboerderij ’t Bukske in Valkenburg een boom adopteren. Bijvoorbeeld om een geboorte of huwelijk te vieren, dan wel om een jubileum luister bij te zetten of een overledene te gedenken. Ook als school, bedrijf of politieke partij is het een mooi gebaar om een boom te adopteren.

Er worden bij ‘t Bukske op het gehele terrein maar liefst rond de 30 verschillende nieuwe bomen geplant. Bij iedere boom wordt een bordje geplaatst met eigen tekst en de naam van u of uw organisatie. ‘t Bukske garandeert de verzorging en het onderhoud van de boom.

Geïnteresseerden kunnen m...

Lees verder

Bukske Wandeling

Wij organiseren op zondag 9 mei 2021 een gezellige wandeling voor jong en oud. Wandeling is inclusief een hapje en een drankje in onze eenmalige geopende afhaal To Go. We hebben een mooie wandelroute uitgezet van 6 km door de buitenlucht in de Limburgse heuvels. Helaas is onze kinderspeelboerderij zelf nog steeds gesloten!
 
* Deelnemers starten in tijdsblokken tussen 10:00 en 15:00 op de parkeerplaats van ’T Bukske. Jullie ontvangen een hapje en drankje voor en na de wandeling.
 
Tijdens deze wandelroute houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. Tussen 10:00 tot 15:00 uur star...
Lees verder